ain't a fairytale. . . .

We live to learn, and learn to live.... Life is not a fairytale, nor a princess story... Even after thousand times been deceived.. The greatest point is where we able to stand up from fallen apart...

=d owner=

My photo
heart..starves as well as bodies..give us ROSES..give us bread..--and give me SALMON d most!!--

November 4, 2011

MRSM Kuala Kelawang Convo yg ke-22


Salam...

So yesterday we were on my lil bro's convocation .. (hekkeleh..abes PMR pownn nak konvo jugak kerrr..gedik2..mrsm mmg gedikkk.....--oopss..sorry budak mrsm..no offense keyh..serious la gedik..abes form 3 pon nak pkai jubah konvo..aku abes SPM pun kiterg sebut "Hari Kecemerlangan" sahaja okaayyy..pkai baju kurung je.....huhuhu)

So, lepas ni xde dah la journey to Kuala Kelawang every weekend..almost, every weekend...

Rindu pulak..teringat jalan2 ke K.Klawang...
Pemandangan yang chantekk....kawasan kampung yang bersih..
Dan juga jalan yang sangat syiokkk utk layan lap, tapi jangan di buat2 ketika hari hujan/jalan licin sekiranya anda sayangkan nyawa anda...

Tapi jalan Bukit Putus ke K.Pilah yg lama tu lagi horror la...
Tapi sekarang tak payah dah lalu jln tu nk g Pilah...ade highwayy luasss tuhhhhhh..
Tapi... eh, berapa banyak tapi laa..
Ni betul2 tapi.. tapi, kenapa aku tak perasan, adik aku dah tinggi dari aku??? isk isk...
tanakkk pendekkkkkkk......................




2 comments:

NAZRUL AZAT said...

suruh dia study rajen2, degil kang tarik telinga je ngeeeee

cLovErX said...

heh..memangg la degill...mmg selalu kene piyat,cubet,babab...geletek pon ade..