ain't a fairytale. . . .

We live to learn, and learn to live.... Life is not a fairytale, nor a princess story... Even after thousand times been deceived.. The greatest point is where we able to stand up from fallen apart...

=d owner=

My photo
heart..starves as well as bodies..give us ROSES..give us bread..--and give me SALMON d most!!--

May 4, 2009

i was tagged!!..again...hehehe

Si Faizul ni suke plak bab2 mengetag2 urangni...kene belajar dr die la nie..haa..tag yg nie lak katedie bertajuk "ZAMAN SAYA KANAK-KANAK DAN SAHABAT TERSAYANG SAYA... " mari kita saksikan bersama2...adeshhh~
1) Nyatakan siapakah yang telah mengetag anda!

FAiZULiCiOUS!!!!suke bebeno die tag2 sejak akhir2 nieh..hehhee...gud2

2) Letakkan gambar anda zaman kanak-kanak yang paling anda suka... Sebanyak yang anda suka, dan nyatakan umur anda di dalam foto itu

when i was 6 month...huhu...sikittnye rambutt..waaa




same tak muke??huuhhu..nie time stahun lebey..nape la glummy sgt tu..


niey lak mse 4thn..dduk kt Cendering,T'ganu mase ni..yg kiyut dak kcik tu anak jiran,Fateha name die..manela die skang nie..kiyut lg tak :P




3) Senaraikan 5 kejadian menarik untuk dikongsikan sewaktu anda kecil (kemalangan, perkara memalukan dan sebagainya)

I dunno y i did this tp kepala saya pernah tersepit dekat alang2 balkoni rumah tgkat atas mase dduk kat Cendering,K.T.Seingat saya, nkmsukkan buleh,bile nkkuarkn pale dr alang tu tkleh lak..adeih..lawak2..jd bahan je bile da besa nieh....


* Saya pernah tak dbenarkn makan aiskrim mse kcik2 bcoz of pneumonia i've had – sedih sbb prnah dkurung kt lua bile ayah nmpak ice-cream kt tgn... mmng degil

* Pernah tersungkur dan hidung tersembam bendul kt lantai mase rumah kat Gombak. Saya masih lg ingt sbb insiden tu lepas saya melawan mama,then msuk toilet pstu nmpak tikus dlm lubang j*mb*n...moral of the story, jgn melawan ckp parent...

*Time primary skool adalah zmn kgmilngn saya sbb time tu agak cemerlang n always get in 3rd best places in class..evry year naek stage la kat S.K. Gombak Setia tu,p sekarang.. adeshh.. napela tkleh nak cmerlang cm dulu...

* Insiden plg besar dlm hidup saya where i lost my sister in an car crash sumwhere around Sg. Buloh on September 1995. All family mmbers involved. Al-fatihah to my arwah adik Ezna Najjah binti Khamsah.She was 1 at that time..


4) Apa nama panggilan anda sewaktu kecil...

* Erna jer...tkde name pelik2 len..kowt...p der gak mkcik pggil "ciwek"..(suke menangis)


5) Tag 10 kawan blog anda... Pastikan mereka jawab!!!

perlu ke 10 org???adeih...sikt2 da le ekk...

- adek aku yg semangat. Feret Nyot

- Yamamura si mamat jepun nie...

- se7en....

- azai Vamp si ~itam puteh~

- ala..sape lg yg ak knall...nnti ak tmbah lau ade,tkat ni nie je ade..huhuhu

*

1 comment:

sayalahfaizul said...

hi... awak kene tag lagi... muahaha