ain't a fairytale. . . .

We live to learn, and learn to live.... Life is not a fairytale, nor a princess story... Even after thousand times been deceived.. The greatest point is where we able to stand up from fallen apart...

=d owner=

My photo
heart..starves as well as bodies..give us ROSES..give us bread..--and give me SALMON d most!!--

January 25, 2011

Aku dapat "sebatang" dari jantan tapi aku taknak...

**disclaimer**
entry mungkin ada berunsur lucah dari segi kata2 dan mungkin kurang sesuai untuk budak kecik berusia 8tahun kebawah


Salam...

Selamat Pagi semua...
sehat? dah sarapan lom? kalau belum, jum kita sarap sama2 kat mapley Seksyen 14 PJ... hehehe..

alkisahnya dahbalik pun dari kedai,
on the way pulang ke kolej, ada satu insiden berlaku yg mengingatkan aku pada insiden lucu yg berlaku sebelum ni..
insiden pagi tadi small matter je, ade kereta mamat tu xnak bg jalan kat aku, yela, aku kan pakai kereta kecik, buatan Malaysia lak tu.. mamat tu pakai Honda Accord besar gabak.. ( org Malaysia skang mmg dah takbangga dgn brgn buatan Malaysia ).. die ingat kete die kecik ke, nasibla aku ni tengah di ambang krisis kewangan membuatkan aku takut sekiranya aku trauma melihat duit aku melayang kalau aku tergilis kereta gabak dia tu..

okay, berbalik kpd insiden lucu sebelum ini..

aku pernah mendapat sebatang daripada seorang insan yg begelar lelaki melayu..
ya, sebatang... korang paham2 la batang apa..
tapi, jgn pk lucah kay... batang tu kan ade symbolize pakai korang nyer middle finger tu kan..
ya, aku dapat f*ck okayyy..
besela kat tol sg besi ptg2 jumaat time peak-hour org balek keje kan.. 1 lane jadik 3-4 lane..
nk dijadikan citer, kete aku danak dekat dah dgn tol, so kena la menyelit2 kan... tapi dgn bersopan santun la, aku bagi signal okay.. signal..

pehtu, mamat sekor ni pkai swift maroon plate WTP ****
ko setakat bwk swift nk berlagak dgn aku, sikit punya ego sikit pon tanak bagi laluan.. asal kereta depan dia kedepan, dia terus je pecut kedepan sikit
aku dah cuak dah pasal dah rapat dah dgn kereta aku, so aku pun beralah la melihatkan dia mcm bini dia dah marah " abang cepat balik rumah sayang dah taktahan tunggu abang, abang balik lambat puasa buat tutt tutt sebulan!!" ( aku buat je dialog ni )

bila aku bagi jalan, dia pun dgn bangga terus kedepan dan.... side mirror dia berlanggar dgn aku punya..
so, terlipat lah side mirror dia ke bhgian dalam sikit.. aku agak terkejut katsitu sbb risau lau bergesel body pulak..
then aku usha la mamat ni, ingat dia nak angkat tangan say sorry ke hape pasal DIA YG TAK BAGI AKU JALAN DAN DIA YG LANGGAR SIDE MIRROR AKU...
alih2, dia pulak yg BAGI F*CK KAT AKU !!

aku pun agak2 terkedu di situ dan terpikir balik, aku kah yg bersalah?? padahal ko yg langgar aku, ko pulak yang BAGI BATANG KO TAYANG KAT AKU, INGAT AKU HERAN KE HAPE? SEPATUTNYA KO YG MALU PASAL KO TAYANG BARANG KO KAT AKU, AKU PEDULIK HAPE AKU GELAK2 MCM ORG GILA DALAM KERETA MELIHAT KEBANGANGAN KO TAYANG BARANG KO..HAHAHAHAH..

...... huhhh... dah puas erna??...huhuhu

aku lek je, siap gelak2.. mamat tu pun pas tol tkdela pecut ke hape, so aku assume takdela bini dia yg suh dia balik cepat or dia lum berbini pon!!!
so,aku yg mmg drive laju, agak mcm setan gak aku drive <-- mak aku yg condemn..
bila aku potong dia aku just TOLEH DAN SENYUM KAT DIA SAMBIL GELENG2 KEPALA THAN GELAK2 DAN BUAT SIMBOL F*CK THEN BUAT GAYA TANGAN ALA2 TAKNAK MENYATAKAN YG " AKU TAKNAK BATANG KO"...


maaf, entry lepas geram pulak, tapi yg penting, tolongla kawan2, takperlu la nk bagi sebatang tu kat orang.. simpan je la elok2.. yg perempuan pun xperlu la tunjuk gk kotye pon tgh marah.. tu org lain punya, awak takde.. kalau nak, pergila kawen, mintak kat suami awak ye...
don't swear, it aint cool - iklan FLy.fm

5 comments:

Lyndha said...

ish ish ish...ape jenis batang laa derang nih. batang burok sungguh...

cLovErX said...

batang berjunteii.. hehehe..

sayasayangkamuhamim (: said...

sedikit lucah diditu. :P

sayasayangkamuhamim (: said...

#disitu

cLovErX said...

haha.. bukan sedikit.. banyak tu...hehehe