ain't a fairytale. . . .

We live to learn, and learn to live.... Life is not a fairytale, nor a princess story... Even after thousand times been deceived.. The greatest point is where we able to stand up from fallen apart...

=d owner=

My photo
heart..starves as well as bodies..give us ROSES..give us bread..--and give me SALMON d most!!--

August 1, 2010

alkisah cempedak



hujung minggu ni mmg berniat nak spend masa kt Nilai ajer...so kelmarin he send me off to my hometown..(thanks a lot mr. boyfriend n thanks for spending ur time with me last evening)
sepulang nya aku di umah,blom smpt mem'parking'kan my sexy ass, my mom dah suruh kuar beli piza hat n i went for piza (thank God Nilai ada gak pizza,kfc,mcd eventhou xde shoppg complex!)
n i brought back cheezy lava super supreme n hawaiian chicks!chikass!!

kesan hebat dr cheese yg masyuk lg memberangsangkn dlm piza tu,aku kene migrain 1 hari
smlm..yezzzaaa~~~cayalah..xsgka lak..slame ni cume cheese2 yg pure dn pekat likat je mmpu buat aku cmnih...itulah y mmbuatkn aku xkua umah 1hari..p belah mlm trpaksala ak kua psl mama nak borong brg2 dapo.so, ak nk la menumpang sekaki...
(well....ini kesan akibat bendahari UM yg xmasuk2 kn agi wet aku..huhuhu)

ptg tu,ayah aku beli cempedak..nth kt mane tatau..wa tattau...hahhaa..bau mmng mnyegat gile..aku lebih rela bau durian owwh!!..
cempedak tu ayah ku simpan nksuh goreng katanya...
balik dr shopping,setelah berkemas2 aku pn ambil kputusan nk henyak katel truss..mmg taklarat..ditambah dgn kegagalan mencari panadol atau paracetamol atau yg seangkatan dengan mereka......hanya berbekalkan 'tiger bam' ntah brape thn lepas....aku cube melelapkan mata ku
tapi....
bau cempedak itu..wahhhh..menyengat idong ku.walau trsumbat tp aku tetap berupaya menyerap bau cempedak itew...
ya Tuhan....jauh tol bau cempedak tu merantau..smpai naek ke bilik tidurku...nk ttup pintu takut..pasal me alone tido kt atas.huhuhu...kang dtg lembaga2 xdiundang spt Mr.Kaka atau
Edward Cullen atau Jacob Black...iman goyah nyah~~~i ikut depa lari dr umah kowt.heheh
last2,mls nklyn..cube mnggagah kan pikiran utk tido...n tido pn xnyenyak...xterkira brape kali daa terjaga akibat bau cempedak itu dgn ujian kpala aku yg brdenyut brape juta kali sesaat..adehhhh

dan pagi ni...aku trus buat report pada Mrs.Ida a.ka. mama ku..dan aku cume dpt jd bahan gelak dan title 'mengada2'...iskk..sedey tul...xde org kesian kn aku..waaa~~~~~
nseb baek ko sedap cempedak.......cume bau je ...huhuhuhuuu...

besaqnya ang ni cempedakk

3 comments:

.Efira Nabilah Bt Khamsah. said...

(dgn suka hatinye komen setelah di desakkk ) huarghhhuarghhh ~

cempedak ta besar !
tipu ! tipu ! tipu !
besar seramik uhh je kot ?
warghh ! impak pix je ..

suruh mama pos cempedak ke sini ..
si ni tde cempedak yg berbau ..
de buah terap yg berbau tapi tak boleh digoreng ~

cLovErX said...

cube pos sket gmbo buah terap tuh!

Lyndha said...

buah terap? apakah itu? binatang kah? sayur kah? atau lawyer kah?

ehh..silap drama sudahhh