ain't a fairytale. . . .

We live to learn, and learn to live.... Life is not a fairytale, nor a princess story... Even after thousand times been deceived.. The greatest point is where we able to stand up from fallen apart...

=d owner=

My photo
heart..starves as well as bodies..give us ROSES..give us bread..--and give me SALMON d most!!--

December 11, 2011

Salam......
Sekarang dekat Putrajaya... Applying pasport..huehuehue....
Punyela gile ramai orang. Ingatkn pej. imegresen kt putrajaya ni besar. Tapi rupa2nya kecik aje...
Me selalu pergi kt Jalan Reko Kajang punye..besar sikit. Tp turn nk tunggu tu lama la jgak...sbb ramai..

Owh, anyway..sebenarnya nk stori how I looked like pagi tadi dlm kereta while my father drving..
I did a plain straight face.. Yeah,almost like this ('-')
Tapi hati dalam manyyakk cuakk.. Manyakk debar2....manyakk kecutttt
It is a normal reaction actually bila duduk di seat sebelah driver bila ayah saya drive dlm keadaan rush..
Dia boleh bawak kereta itu mcm bwk motor taw...
Ye...... Ibarat naek motor selit2 celah lori dn kereta...
Kerana itulah muka saya jadi sedemikan rupa....


Dan saya rasa ingin mencadangkan ayah saya apply utk jadi team F1 driver..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

mama aini said...

wah ayah kaki pecut rupanya !!..hb mama pulak drive kena macam bawa basikal..ha2x..nak bercuti ke?..ehem pasport mama belum tamat tarikh lagi..

cLovErX said...

hehe...yeke mama..kira drive safely ikut law la..bagus2...
aah la mama, cadangnya nak bercuti satu family insyaAlla..saya pun cuti pnjng nanti..
mama boleh la pergi ronda2, abeskan sisa2 tempoh pasport tu..hehe

NAZRUL AZAT said...

kenapakah sangat laju?? papa awk dikejar sesuatu atau dia mengejar sesuatu?? heheee

c'axoera said...

applying passport kat gi mana tuhhh hehehe

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/tuessday-keje-itu-perlu.html