ain't a fairytale. . . .

We live to learn, and learn to live.... Life is not a fairytale, nor a princess story... Even after thousand times been deceived.. The greatest point is where we able to stand up from fallen apart...

=d owner=

My photo
heart..starves as well as bodies..give us ROSES..give us bread..--and give me SALMON d most!!--

December 6, 2011

Accident Paling MAHAL di dunia.


Salam....

Jum tengok eksiden paling 'mahal' berlaku sepanjang zaman...
Macamana mahal nya tu??

SUMBER <---klik sini
SOURCE <--- dan sini

maafla...xsempat nak carik2 gambar... nak copy plak kang kena saman lak... so saya letak source je lah ye...
rasanya berita ni dah 2,3 hari lepas.. tapi, maaf sekali lagi, xsempat nk update awal2..


4 comments:

mama aini said...

ehem..sian kan tenguk keta mewah tu..org kaya2 tak heran pun kalau satu keta diaorg accident..kat rumah ada byk lagi keta lain..ha2x..

c'axoera said...

deyyyyym!

p/s: ingatkan saya jika terlupa datang sini huk huk hukkkkkk maafkan saya penunggu gua maafkan sayeeeee >_<

NAZRUL AZAT said...

kalo melibatkan darah sy xnak tgk laa, huhuuuuu

cLovErX said...

mama : betol tu.... xyah kesian.. harga insurans kete derg tu lg mahal berpuluh kali ganda dr kete ciput saya..hhehe

Cik chootz : nice one..hehe... okiedokie :)

azat : hhihi..awak takut darah...